Jdi na obsah Jdi na menu
 


My a Geocaching

Co je to Geocaching asi představovat nemusíme, pokud však nevíte o čem je řeč, podívejte se na stručně zpracovanou prezentaci zde.

Od začátku dubna roku 2022 jsme se zapojili aktivně do Geocachingu a od té doby jsme uspořádali nějaké to setkání, event a podobně. Vy se tak na našich stránkách či facebooku tu a tam setkáváte s tímto naším děním. Nebudeme zde vyjmenovávat všechny, ale nějaké ano. Dále ve fotoalbu je několik fotografií, na které se můžete podívat.

Rádi bychom se zmínili na této stránce o našich, snad úspěšných, akcích díky této světové hře.

Dne 25. 3. 2023 jsme prvně zkusili udělat setkání s možností návštěvy a prohlídky na zámku ve Štědré. Dle našeho názoru se toto setkání moc vydařilo a tak jej v roce 2024 opakujeme, konkrétně dne 13. dubna pod názvem Setkání na zámku Štědrá 2.

V měsíci listopad 2023, konkrétně v neděli 12. od 9:30, jsme zkusili díky naší přátelské známosti uspořádat CITO event v Bečovské botanické zahradě v rámci Dobrovolnické neděle, akce kterou BBZ sama organizuje, MY jsme se "dobrovolně" připojili s myšlenkou zapojit do toho možnosti, které nám Geocaching nabízí, a tak se zrodilo naše první Bečovské CITO s názvem Hrabání listí v BBZ.

A jak to tak bývá, díky již zmíněnému přátelství jsme byli opět pozváni a osloveni tentokrát s Dobrovolnickou sobotou v roce 2024, která proběhla dne 2. 3., a my opět zkusili svolat hráče Geocachingu na CITO event s novým názvem Uklízíme v BBZ. Stejně jako na podzim roku 23 se to povedlo a byl to příjemně prožitý den. Zde je pak také na místě velké poděkování patřící BBZ za pohoštění a občerstvení, které nám je poskytnuto po celou dobu eventů, tedy naší společné dobrovolné činnosti.